Oudejaars Volleybal Toernooi


OVT 2023

 

 

 


OVT 2018

 

Het is weer mogelijk om je op te geven voor het OVT.

Wees er snel bij en meld een team aan via:

activiteiten-winkhem@hotmail.com


OVT 2017 weer een groot succes

In oktober begon de organisatie met promoten van het oudejaarsvolleybaltoernooi en meteen werd duidelijk dat de animo weer groot was en halverwege november was het toernooi met 15 aangemelde teams vol tot grote tevredenheid van de organisatie.

 

Om 18:00 werd begonnen met het klaarzetten van de velden en de wedstrijdschema's ophangen. Rond half 7 kwamen de eerste deelnemers al binnen stromen en al snel werd het gezellig in de sporthal. Onder het genot van een goed muziekje werd er hier en daar een balletje opgegooid.

 

Na een voorwoordje van de organisatie werd om 19:00 het startschot gegeven voor de 1e wedstrijden en gelijk werden er mooie rally's gespeeld, het fanatisme straalde er bij iedereen af en was tot op het bot gebrand om elke wedstrijd te winnen om uiteindelijk in de winnaarspoule terecht te komen.

 

Rond 21uur was de eerste ronde gespeeld en ging de organisatie de balans opmaken voor de nieuwe ronde alle teams werden op basis van punten weer opnieuw ingedeeld na snel rekenen van de organisatie kon er begonnen worden met de nieuwe poule wedstrijden de teams waren nu meer aanelkaar gewaagd en dit leverde spectaculaire punten op tot groot genoegen van het publiek wat deze avond met grote aantallen waren gekomen.

 

Rond 23uur was het laatste punt gespeeld en werd er door de organisatie een eindbalans opgemaakt. De teams werden in de kantine getrakteerd op een schaal bittenballen gesponsord door de kantinebeheerder. Daarna werd overgegaan op de uitslag. De taart bleef dit jaar niet in Winsum, hij moest helemaal versleept worden naar Ulrum want hier kwamen de winnaars weg: kampioen OVT 2017 DOS ULRUM. Namens de organisatie: nogmaals van harte gefeliciteerd en we hopen dat jullie de titel in 2018 weer komen verdedigen. Na de prijsuitreiking ging het feestje los onder het genot van een hapje en een drankje en gezellige muziek werd er tot in de late uurtjes nagepraat over het toernooi.

 

Als organisatie kijken we terug op een zeer geslaagde avond die goed is verlopen. Wij willen iedereen bedanken voor jullie deelname en hopen jullie in 2018 weer te zien.

 

Wij wensen jullie allemaal een goede uiteinde en een gezond en sportief 2018!


Het OVT begint al bijna! Dankzij onderstaande bedrijven zijn er drie mooie wedstrijdballen beschikbaar gesteld.

 

De ballen worden gesponsord door:

 

Hijlkema Mode en Wonen

Tweewielerhuis Poort

Time Out Kappers WinsumOVT 2017

 

Update: het toernooi zit vol. Aanmelden is niet meer mogelijk!

 

Dit jaar wordt de 2e editie van het
Oudejaars Volleybal Toernooi gehouden op
woensdag 27 december 2017.

 

Locatie: Ripperdahal, Hamrik 4 te Winsum

Tijd: 19.00 - 23.00 uur

 

Geef je snel op want vol = vol!

 

ovt-2017@hotmail.com

 

Update: het toernooi zit vol. Aanmelden is niet meer mogelijk!De OVT-commissie wil iedereen heel er bedanken voor hun deelname aan het OVT 2016. Het was een zeer geslaagde avond. Er hadden zich 15 teams aangemeld en er werd gespeeld op 3 velden. Ook wil de commissie de sponsoren bedanken: Geertsema Slaapcomfort, Compel Computers, Van Dijk watersport, De Print en natuurlijk onze kantinebeheerder.

Graag tot volgend jaar !!!

 

Voor een sfeerimpressie verwijzen wij naar de fotogalerij.OVT 2016

Het eerste OVT zal bijna plaatsvinden. Wij hebben er al heel veel zin in! Uiteraard zijn wij nog druk met alle voorbereidingen en we zijn blij te kunnen zeggen dat we hele mooie wedstrijdballen hebben kunnen regelen dankzij sponsoren uit Winsum. Geertsema Slaapcomfort, Compel Computer en Van Dijk Watersport, bedankt!